Om oss

Vi som jobbar på Kiropraktiskt Sverige AB är Carl-Joan Berglund och Gabriella Berglund. Vi är båda högskoleutbildade kiropraktorer med legitimation utfärdad av socialstyrelsen.

 

Vår behandlingsfilosofi bygger på att återställa funktionen hos våra patienter. En god funktion i kroppens alla delar leder till smärtfrihet.

 

Under ett besök använder vi oss av vår kunskap för att först undersöka vad det är som gör ont och sedan behandla detta. Denna del av behandlingen syftar till att minska symtomen, i många fall är symtomet smärta.

 

När smärtorna börjar avta använder vi oss av funktionstester för att utvärdera funktionen i kroppens olika delar. Där vi hittar en funktionsnedsättning jobbar vi sedan med patienten för att tillsammans ge en ökad funktionsnivå. Den ökade funktionen ger i många fall smärtlindring samtidigt som kroppen kommer kunna hantera belastningar i vardagen utan att problemet kommer tillbaka.

 

Pede Interdum

Nisl congue nulla vivamus adipiscing malesua curabitur tincidunt quis at suspendisse nullarut dolor commodo mauris in nulla porta dipsume arcu wisi nunc vitae pede.

Kiropraktiskt Sverige AB, Org. nr. 556922-9015, Adress mottagning: Kungsängsvägen 19, 75323 Uppsala, Avbokning senast 24h innan avtalad tid