För företag

Ultrices vestibulum rhoncus vitae cras suspendisse nullam accumsan pharetra dictum et vitae nulla in orci velit dolor sapien adipiscin

g

 

Har ni ingen förebyggande sjukvård/friskvård till er personal?

 

Kiropraktik är en effektiv metod för att öka funktionen i kroppen. Detta leder till ökad produktivitet och en minskning i antalet sjukskrivningar. Att ha stela skuldror, huvudvärk eller ont i ryggen är ett vanligt exempel på vad vi som kiropraktorer behandlar.

 

Till att börja med fokusera, dvs att få bort det onda. Därefter arbetar vi med att återställa våra patienter till full funktion för att de ska slippa få tillbaka problemen.

 

Att investera i personalen, genom att hålla dem friska, lönar sig alltid! Det finns ett flertal studier som har visat att varje investerad krona i hälsa ger flera kronor tillbaka i form av minskat antal sjukskrivningar.

 

Vi genomför behandling hos er på arbetsplatsen eller på kliniken!

 

 

Kontakta oss via e-post eller telefon och berätta vad ni är intresserade av för upplägg. Beroende av önskemål får ni sedan en kostnadsfri offert.

 

 

Kiropraktiskt Sverige AB, Org. nr. 556922-9015, Adress mottagning: Kungsängsvägen 19, 75323 Uppsala, Avbokning senast 24h innan avtalad tid